Futsalkausi alkoi voitokkaissa merkeissä

Talvikausi lähti mallikkaasti liikkeelle. Ballheads kaatui helpohkon pelin jälkeen 3-6 ja tasaisemman väännön jälkeen FC Futarit 4-2.

Toinen peli koki draaman kaarta; Päästimme omilla virheillä vastustajan kaksi kertaa tasoihin ja jopa lähes ohi. Kolmatta johtomaalia ei vaan saatu millään aikaan. 2-2 tilanteessa maalivahti Hans Koivu otti tärkeän taktisen rikkeen läpiajotilanteessa ja esti samalla vastustajan varman ja todennäköisesti kohtalokkaan johtoaseman; Hansille suora punainen ja Corehartille alivoima. Tästä sisuuntuneena Cortsu jäädytti loistavasti vastustajan ylivoiman ja iskimme av-maalin Lauri Huuskosen ja Joni Ikäläisen hienolla yhteistyöllä! Siinä rutisi vastustajan selkäranka jo jonkun verran ja kun Joni vielä kruunasi pelinsä hattutempulla, oli tilanne jo 4-2 ja peli käytännössä selvä.

Tästä oli hyvä jatkaa saunailtaan ja paljuttelemaan. Jonille ”taistelija” -palkinto IVT:ltä ja voitolla yöhön, niinkuin sanotaan….

Vastaa