2017 uusi vuosi, vanhat kujeet

Kinkut on alkanut jo pikkuhiljaa sulamaan ja Corehartin futsalkausikin jatkuu joulutauon jälkeen. Corehartin peli oli tänään hyvää ja molemmat pelit meni voitokkaissa merkeissä.

Ensin kaatui sarjakakkonen Moukka FS, tiukan väännön jälkeen lukemin 5-4. Corehartilla oli tekopaikkoja useampaankin maaliin, mutta viimeistely ei ollut aivan parhaalla tasolla tässä pelissä. Vastustaja rokotti hyvin, vähän helposti annetuista paikoista (yhden pitkältä pilkultakin) ja osasi myös rauhallisella pallonhallintapelillä rakentaa vaarallisia paikkoja. Peli oli kaikkiaan alusta asti tasainen, aivan loppuminuuteille saakka, kunnes tänään huippuvireessä ollut Toni Lehtikangas lopulta teki ratkaisevan voittomaalin Corehartille.

Toinen peli oli Vierasjoukkuetta vastaan. Tämä taas oli ehkä aavistuksen helpompi voitto Corehartille. Vastustaja kyllä loi painetta ylivoimahyökkäyksillään väsyneen Corehartin puolustukseen, mutta viimestelyn ollessa heikkoa tilanteet päätyivät yleensä Corehartin vastahyökkäyksiin. Erityismainintana sanottakoon, että erityisesti Toni haistoi vastahyökkäysten mahdollisuudet ja jatkoi hyvää virettään pisteillä 4+1.

Corehart kaipaa tämän päivän peleihin ripauksen tarkkuutta sekä parempaa kommunikaatiota ja selkeyttä puolustukseen. Myös rauhallisuutta ja luottamusta pallonhallintapeliin saisi olla lisää. Sitten alamme olla pelillisesti siellä, missä näin hyvillä pelaajilla voitaisiin olla. Pelikuviot alkaa kuitenkin pikkuhiljaa loksahdella paikalleen, ja jokatapauksessa tästä on erittäin hyvä aloittaa vuosi 2017.

Loppuun on vielä todettava näin useita vuosia Tampereen piirin futsalin harrastetta jauhaneena, että pelin taso on noussut vuosi vuodelta silmissä. A-sarja on harrastetasolla jo aika hyvätasoinen ja pelit rullaa teknisesti hyvin ja pysyy suhteellisen puhtaana. Vielä kun saataisiin harrastus- ja peliolosuhteet kuntoon ja nykyiset puoli-ammattilaiset ammattilaiskentille ja sieltä maailmankartalle, niin hyvä meininki jatkuu!

Vastaa