Peli vk6: Parempaa peliä, mutta laiha pistesaldo

Tänään ensimmäisessä pelissä haastettiin Pojat tosissaan! Hyvällä rakentavalla syöttelypelillä Corehart sai maltillisesti tehtyä peliä ja luotua maalipaikkoja, sekä tarkalla puolustuksella saatiin pidettyä Pojat kurissa. Paikkoja oli tosin puolin toisin ja peli oli hyvää, reilua ja tasaista vääntöä. Lopputulemana 1-1.

Toiseen peliin Corehartille kävi perinteiset, ja tauolla uinahdettiin kahvioon. Prolaa vastaan ollut toinen peli lähti liikkeelle täysin seisovilla jaloilla, ja kaveri taas pelasi tasoonsa nähden hyvin. Ensin turhia rikkeitä joista helppoja vaparimaaleja. Ja sitten vielä virheitä maalivahdilta joiden avulla Prola karkasi pahimmillaan kolmen maalin karkumatkalle. Lopulta Corehart taisteli loppuun asti, kavensi 3-4:ään ja ylös viidenneksi kenttäpelaajaksi noussut maalivahti jopa kolisteli viime sekunneilla tasoitusmaalin ylärimaa.. Tuloksena kitkerä 4-3 tappio ja vaikeampi tulevaisuus ajatellen sarjapaikam säilyttämistä…

Vaikka tulokset ei tällä hetkellä päätä huimaa, on  Corehartin peliin tullut uutta ideaa ja intoa – nyt pitää vaan jatkaa samaa rataa ja ne tulokset seuraa varmasti perässä!

Vastaa