Kolmas peli, toinen voitto

Tänään oli pitkän linjan ”arkkivihollinen” FC Noppa vastassa. Historiallisesti menestynyt ja kovatasoinen joukkue herättää aina tiettyä lisäsäpinää peliin – onhan kaverit tuttuja pelikavereita KaVosta ja vuosien takaa muutenkin.

Tällä kaudella Noppa on kärsinyt miehitysvajeesta, ja tänäänkin joutuivat pelaamaan ilman vaihtomiehiä. Alkuasetelmaan nähden Noppa pelasi fiksun pelin; Corehart karvasi ylhäältä, mutta ei saanut aidosti agressiivista uhkaa aikaan. Noppa pyöritteli syöttöpelillä prässin auki ja nopeilla hyökkäyksillä sai horjutettua Corehartin avointa pohjapuolustusta. Tilanne oli jo 3-1 tappiollinen Corehartille, mikä alkoi vaikuttaa vaikealta.

Usko omaan tekemiseen säilyi silti Cortsulla vahvana, Rauhoitettiin vähän prässiä toiselle puoliskolle ja sitä kautta tiivistettiin puolustusta. Joukkue luotti oman tekemisen laatuun ja sen riittämiseen, ja se tuotti lopulta hedelmää. Maaleja alkoi tulla tarpeeseen, ja samaan tahtiin vastustaja väsyi. Lopputulemana komea nousu ja 3-4 voitto FC Noppasta.

Jälkipeleillä Pub Ahjossa huono osallistuminen Corehartilta, mutta sitäkin hienompi lyhyt historiikki Suomen maajoukkueen 80- 90- luvun ajoista – kiitos Arto Uimonen. Onpa sekin nyt selvää nyt, kuka teki ensimmäisen Suomen maalin Brasilian verkkoon; tietenkin Zico Hjelm 2-3 kotitappiossa. Minuutilla 15’ jos se nyt oikein jäi mieleen..

Vastaa